Dioder-Online bliver til LEDpaerer - Besøg LEDpaerer.dk
Gå til LEDpaerer.dk

Din indkøbskurv er tom.

GRATIS FRAGT OVER 499 DKK ✔

LED spots og LED pærer

Her i kategorien har vi samlet hele vores store udvalg af LED spots og pærer, så du kan finde alt du skal bruge, samlet ét sted. Vores udvalg består af alt fra de populære Nanoleaf Bloom pærer til de mange serier fra HiluX og Philips. Samtidig har vi pærer og spots der passer i alle typer fatninger – som selvfølgelig inkluderer LED pærer til stor E27 fatning og lille E14 fatning. Vi har ligeledes LED spot til GU10 og alle de andre typer, så du kan finde lige den LED pære eller det LED spot du skal bruge.

Vi har ligeledes et stort udvalg af tilbehør til dine pærer eller spots, der indeholder lysdæmpere, strømforsyninger, kabler, sokler og meget mere. Så skal du have det meste ud af din belysning, så tag et kig igennem vores tilbehør.

beskrivelse

Set Descending Direction
pr. side

1 til 20 af 186

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Set Descending Direction
pr. side

1 til 20 af 186

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

LED spots

Mangler du LED spots til dit køkken, badeværelse, eller måske i gangen? Kunne dit kontor eller stue godt trænge til noget flot belysning? LED spots er meget moderne og bliver brugt i alle dele af hjemmet. Derudover har LED spots en række fordele i forhold til bl.a. levetid og besparelser. LED spots kan give meget præcise lyskilder, der er gode til at fokusere på specifikke dele af indretningen. Her på siden kan du finde et stort udvalg af LED spots i forskellige modeller.

LED spots er meget brugt i alle rum. Det kan både være i private hjem, men også i virksomheder og institutioner. Det er både fordi at LED spots har en indretningsværdi og er økonomisk gavnlig. Alt efter hvilken LED spots du vælger kan det give besparelser i den mængde energi de anvender og i sidste ende i din økonomi. Samtidig har LED spots også en længere levetid end almindlige elpærer har. Hos Dioder-Online.dk har vi op til 3 års garanti på vores LED spots. Så selvom en LED spots koster mere end en almindelig el-pære er der mange besparelse at hente, hvilket gør det til et bedre økonomisk valg.

LED spots har også den fordel at de tænder med fuld øjeblikkeligt. Det gør dem netop velegnet i køkkenet, hvor det er vigtigt med godt lys når du laver mad – særligt i de mørke vintermåneder. De er også velegnet i rum, hvor du måske ikke opholder dig længere tid af gangen. Ved at have LED spots i en gang f.eks. er der øjeblikkeligt lys når du går igennem eller leder efter noget i kommoden, i stedet for at du skal vente på at pæren får fuld styrke. Det samme gør sig gældende i badeværelset, hvor du måske skal skynde dig ind og ud. Derudover giver LED spots et rigtig godt koncentreret lys f.eks. over kogepladen og spejlet på badeværelset.

Hos Dioder-Online.dk har vi et godt og stort sortiment af LED spots. Af vores mærker anbefaler vi gerne to modeller som vores kunder også er glade for. Den ene er vores egen Hilux R9. En af dens fordele er, at dens lys minder meget om rigtigt sollys. Dvs. at det unaturlige og kunstige lys du ofte kan føle du bliver udsat for med nogle LED spots, har Hilux R9 ikke. Man måler lyset LED spots afgiver i Ra. Jo, tættere en LED spots værdi er på 100, jo mere minder det om naturligt sollys. Hvor nogle LED spots har en værdi på 75 har Hilux R9 en Ra indeks på 95. Det gør at den afgiver et meget naturligt lys, der er behageligt at befinde sig i. Bliver dine LED spots placeret rigtigt og med Hilux R9 kan du få et rigtig hyggeligt og behageligt rum at opholde sig i. Det høje Ra indeks gør Hilux R9 modellen oplagt til f.eks. barer og hoteller.

Som et alternativ til en 40W hallogen anbefaler vi vores HiluX R1 model. Det er en spot af god kvalitet, hvis lysstyrke kan indstilles. Den kan dæmpes til at passe til et bestemt niveau som du synes er behageligt. Den passer sammen med all standard lysdæmpere.LED pære

Skal du have en ny lampe, men mangler den rette pære? Vil du gerne have et bestemt lys i din stue eller lys, hvor du kan selv kan indstille lysstyrken og farven? Der findes mange forskellige typer LED pære og hos Dioder-Online.dk kan du finde en, der passer til dine behov. En god LED pære kan skabe en rigtig god atmosfære og give dig et godt lys i hele i din stue eller soveværelse. Hvor LED spots giver et meget direkte og koncentreret lys, spreder en LED pære lyset. Dvs. du får lys i hele rummet frem for at det er koncentreret omkring lyskilden. Læs eventuelt vores artikkel Alternativ til gamle glødepærer

Hos Dioder-Online.dk har vi et stort udvalg af LED pærer. De findes i mange forskellige modeller og har forskellige funktioner. Se feks. vores sortiment af Smart LED Pærer og vores Philips Hue kategori.

HiluX B5 ligner en klassisk elpærer, hvilket gør den velegnet til de fleste typer lamper. Hvis man har en indretning med en eller flere retro lamper, men gerne vil have fordelene ved LED. Det kan f.eks. være energibesparelser og en længere levetid. HiluX B5 er en LED pære, der passer rigtig godt til retrolamper pga. dens udseende. Sammenlignet med andre pærer så giver denne LED pære lys med det samme og du skal ikke vente på at rummet bliver oplyst. Fordi at den har den typiske pæreform så spreder lyset sig også mere naturligt i rummet, hvor en spot er meget fokuseret. Det gør at lyset kommer til at virke blidere, mens du stadig får meget gavn af lyskilden.

Vores Philips Hue er det nyeste teknologi inden for LED pærer. Med deres WiFi teknologi kan du downloade en app til både Android og Iphone, der gør det muligt for dig ikke kun at kontrollere lysstyrken, men også farven på dine LED pærer og GU10 LED spots. Det kan være med til at skabe en hyggelig atmosfære, hvor du kan tilpasse farven til det humør du er i. Det hele kan kontrolleres via din mobiltelefon eller tablet. Overrask kæresten ved at have givet stuen et smukt romantisk lys som du kan tænde via WiFi inden i kommer ind a døren.

Hos Dioder-Online.dk har vi op til 3 års garanti på vores LED pærer.