Mange gange ser man at ”Smart LED” bliver brugt i forbindelse med en LED pære med indbygget WiFi, det kunne eksempelvis være Osram Lightify, LIFX eller Philips Hue – Dem kan du læse mere om ved at klikke på de forskellige navne – men en smart LED pære behøver ikke kunne lyse i millioner af farver og betjenes via mobilen eller tabletten.
En smart LED pære kunne også være Nanoleaf Bloom som har en så avanceret indbygget driver at den kan dæmpes uden en lysdæmper i din installation. Læs mere omkring denne feature på selve produktet.
Tilbage til de WiFi styret LED pærer. Der findes flere end de overstående 3 mærker, men disse er det mest kendte.
En ting som jeg vil gøre dig ekstra opmærksom på, når du kigger efter en WiFi LED pære, er at der findes mange modeller derude som fungere helt anderledes end de kendte mærker.
Her er det LED pæren selv, der oprettet et WiFi netværk, hvilket betyder at du skal logge af dit hjemme netværk, for at logge på pæren og eksempelvis ændre lysstyrken, for at logge på dit eget WiFi igen.
De kendte producenter forbinder direkte til dit eksisterende netværk, og du behøver ikke skifte mellem flere forskellige netværk på din telefon/tablet for at justere lysstyrken.